Levi och alla djuren, miraklet på Bäckebol, semestern är slut!

Från och med idag kommer jag att blogga om Levi istället för att uppdatera hans hemsida.

Min lilla valp växer otroligt fort och har på 4 veckor växt 4 centimeter på höjden och ökat 500 gram i vikt! Det som märks mest är dock hans nos, den har blivit jättelång! Jag tror på allvar att den växte en centimeter över en natt!

För övrigt går allt jättebra. Levi har ett underbart temprament och går bra ihop med både människor och djur. Igår var vi hos Caroline i Kungälv och hälsade på. Han fick då bekanta sig med hennes katt Nancy och det gick kanonbra! Det tog inte många minuter innan de satt brevid varandra på golvet och försökte få varandra att leka, de hade dock lite svårt med översättningen av hund/kattspråk. Levi visade att han ville leka genom att åla runt på golvet och vifta på svansen medan Nancy smög på Levi och hoppade fram och klappade till honom med tassen. Båda tyckte den andra betedde sig ganska konstigt! Men tycke uppstod och båda såg lite ledsna ut när det var dags att åka hem!

Idag har Levi träffat kaninen Bästis som bor ett par hus ifrån oss. Även denna lilla krabat älskade han och han la sig direkt på rygg och försökte få Bästis att leka med honom. Bästis såg väldigt skeptisk ut! Det känns jättebra att han är så bra med olika djurarter! Min mardröm var att få en hund som jagar allt som rör sig igen(som min älskade Peach gjorde, RIP).

Levis djurkompisar:

Elva (Shetland Sheepdog): Levis lillsyster som han avgudar.
Sambo (portugisisk vattenhund): Är 14 år och är en lugn lekkamrat som älskar valpar.
Pan (Jack Russel/Cotton de Teulur): Gillar att busa ibland men är noga med att visa att han bestämmer.
Alicia och Lady (taxar): Levis "flickvänner" som det är väldigt mysigt att leka en stund med.
Nancy (katt): Första träffen är avklarad och gick jättebra!
Bästis (kanin): Levi gillar henne men jag tror inte att kärleken är ömsesidig!
Namn okänt (igelkott): Livsfarlig!!!! Levi var mycket chockad efter att ha sett detta underliga djur!

Igår gjorde Levi ett fantastiskt framsteg, han kissade på Bäckebols parkering!!! Jag blev överlycklig eftersom min lilla sötnos har en tendens att hålla sig när vi är ute på utflykter för att han gillar att kissa hemma. Detta går bra ibland men har även resulterat i ett par olyckor i reseburen. Igår gjorde vi ett antal försök innan det blev bingo:

1. Kisspaus Kungälvs zoo.              Resultat: Inte en droppe
2. Kisspaus McDonald´s Kungälv    Resultat: Inte en droppe
3. Kisspaus park i centrala Kungäv Resultat: Inte en droppe
4. Kisspaus Bäckebols parkering     Resultat: Lång kissning (Bingo! Matte är gränslöst stolt och belönar med          massor av godis och glada utrop!)

På måndag är semestern slut.... Det känns väldigt jobbigt då man vänjer sig snabbt vid att vara ledig. Men nu är det dags att börja jobba igen. Jag hoppas att Levi kommer att trivas på kontoret!


Kommentarer
Postat av: Karin

Vilken fin sida! Han har ju blivit jättestor, fast han e fortfarande fin =) duktig han e som lärt dig kissa på andra ställen än i bilen med, hehe. Vaför har du modeartiklar längst upp på sidan? haha. Puss på er, hoppas det går bra på jobbet!

2010-08-09 @ 15:04:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0